Simona Baciu

Simona Baciu este un deschizător de drumuri în educație, Președinte și Fondator al Transylvania College și InIm Institute.

 

Simona urmărea întotdeauna bucuria învățării și își dorea să vadă copii veseli și zâmbitori. Așa că a deschis o grădiniță în propriul apartament cu trei camere, ca să le poată oferi măcar câtorva copii aceste bucurii. Aceasta s-a transformat în Transylvania College, una dintre cele mai respectate școli din lume, unde învață elevi de pe șase continente.

 

Încrezătoare în educația pentru caracter și cea socio-emoțională, Simona a scris împreună cu Susan Shapiro “The Teacher Within”, în forma unui ghid pentru predarea cu blândețe și compasiune. Acum, Simona urmează să publice o nouă carte, care se intitulează „Ghidul profesorului din tine. 100 de exerciții pentru a trăi în prezent”.

 

Simona Baciu a discutat cu șefi de stat, directori de companii și factori decizionali internaționali, militând pentru includerea educației pentru sănătate emoțională și comportamentală în școlile din întreaga lume.